Grafika

Prospektus, banner, animáció, mind-mind hatékony eszköze annak, hogy cégéről, szolgáltatásairól vonzó képet alakítson ki ügyfeleiben. Cégünk teljes körű szolgáltatásaival a grafikai tervezés, tördelés, és nyomdai kivitelezés mellett segít kialakítani a megfelelő tartalmi felépítést, a célcsoport nyelvén megfogalmazni kiadványainak szövegét.

Kampány

A stratégiai tervezéstől és ötleteléstől egészen a megvalósításig egyedi grafikákkal, minőségi alapanyagokkal, magas követelményeknek megfelelve dolgozunk partnereink kampányainak eredményességéért. Ügyfeleink sajátosságait szem előtt tartva valósítjuk meg célkitűzéseinket, melyek tökéletesen illeszkednek megrendelőink igényeihez, így segítve a hatékony kommunikációt.

Közösségi média

A közösségi média eszköztárának professzionális ismerete rendkívüli lehetőségeket kínál az interaktív kommunikáció terén. A megfelelő profil kiválasztásával, kreatív megjelenés kialakításával, hirdetési kampányok lebonyolításával, valamint egyedi alkalmazások fejlesztésével biztosítjuk, hogy a közösségi média valóban hatékony eszközzé váljon partnereink kommunikációjában.

Games for Business

Egyre inkább előtérbe kerülő szakmai tevékenységünk a különböző üzleti célú (toborzás, imázsépítés, promóció, CSR) internetes játékok fejlesztése. Üzleti játékainkban partnereink céljait, folyamatait modellezzük. Az innovatívan testre szabható szimuláció segítségével egyedi módon bontakozhatnak ki célközönségük előtt vállalati, köz- és felsőoktatási ügyfeleink. Sokszorosan díjnyertes rendszerünk hatékony kiegészítője a szervezetek marketing, PR, vagy toborzási tevékenységének.