Csapat

Az eddig megvalósított ötleteink többsége nem az iroda falai között, a számítógép előtt ülve született, hanem egy-egy munka utáni, kora esti beszélgetés során. Hiszünk abban, hogy kellő motiváció, támogatás és elismerés mellett munkatársaink kreativitása csodákra lehet képes. Az eredeti ötletek, a sajátos elképzelések és egymást kiegészítő gondolatok teszik hatékonnyá csapatunk munkáját.

Karrier

Dinamikusan fejlődő csapatunkba folyamatosan keresünk képzett szakembereket. Személyes meghallgatásra a beérkezett önéletrajzok értékelése alapján kerülhet sor. Pályázni magyar nyelvű önéletrajzzal lehet, mely tartalmazza a tanulmányokat, a szakmai tapasztalatok megnevezését és néhány soros kifejtését, valamint a nyelvtudás megjelölését.
További információ kérhető:
karrier@markcon.hu


Cégünk is részt vesz a Pécsi Tudományegyetem Pollack Mihály Műszaki és Informatikai Karával közösen indított DUÁLIS KÉPZÉSBEN! 2015 szeptemberétől a Mérnökinformatikus BSc alapszakra jelentkező hallgatóknak sikeres felvételi beszélgetést követően szakmai gyakorlóhelyet és rendszeres havi díjazást tudunk biztosítani a képzés teljes ideje alatt. A részletes tájékoztatást az intézmény honlapján található: http://felvi.pmmik.pte.hu/cikk/Dualis_kepzes
A jelentkezéseket a fenti honlapon leírtak szerint február 2. – április 30. közt a dualiskepzes@pmmik.pte.hu email-címre várjuk! Ugyanerre a címre várjuk a kérdéseket a képzéssel kapcsolatban.
A céget érintő kérdés esetén elérhetőségünk:
Szalai Miklós, +36 70 386 8571, karrier@markcon.hu


Aktuális állásajánlataink:


Díjaink, elismeréseink

  • Dél -Dunántúli Minőségi díj 2007
  • Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Innovációs díj 2008
  • Magyar Minőségháza 2008 Díj
  • Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara „Innovációval a kultúráért“ pályázatán
  • Védnöki Tábla Okirat 2010
  • Educatio Kht. Oktatás Fejlesztéséért Díj „felsőoktatási kutatás-fejlesztés, innováció“ kategóriában
  • Magyar Innovációs Szövetség XVI. Innovációs Nagydíj pályázatán elismerő oklevél
  • IDResearch Kutatási és Képzési Kft. koncepciója alapján fejlesztett Immigropoly a BMW által finanszírozott ENSZ Interkulturális Díj egyik díjazottja lett, 2013