WEBsys

Moduláris felépítésű tartalomkezelő rendszerünkkel gyorsan, könnyen valósítjuk meg a legösszetettebb ügyféligényeket is. Az előre elkészített modulok mellett egyedi fejlesztésű programok, adatbázisok, alkalmazások is csatolhatók rendszereinkhez, melyek rugalmasan testre szabhatók. Online rendszereink a keresőoptimalizálás és a web2 alkalmazások és social media integráció széles eszköztárával rendelkeznek.

e-kereskedelmi rendszerek

Az aktuális piaci helyzet és az igények egyre gyorsabban változnak. Egyre nagyobb teret nyernek az online támogatással is rendelkező kis- és nagykereskedelmi vállalkozások, hiszen az elektronikus kereskedelem lehetővé teszi a lényegesen gyorsabb reagálást az újabb kihívásokra és a piaci igényekhez való rugalmasabb alkalmazkodást. ERP integráció, B2B és B2C folyamatok, feladatok kiosztása, kampányok lebonyolítása, kimutatások készítése, közösségi média integráció, meglévő rendszerek adatainak feldolgozása csak a lehetőségek egy szelete, melyet integrált rendszerünk nyújtani képes.

Mobilalkalmazás fejlesztés

Büszkék vagyunk rá, hogy Ügyfeleink eddig felmerült valamennyi egyedi igényét magas színvonalon teljesíteni tudtuk. Legyen az mobil játék, turisztikai alkalmazás, promóciós alkalmazás vagy komplex kompetenciavizsgálat, célunk az Ügyfeleink elképzeléseinek magas szinten történő megvalósítása.